Як

Як синхронізувати дані між Mac, ПК та NAS по всьому світу

Як синхронізувати дані між Mac, ПК та NAS по всьому світу

Хоча BitTorrent часто асоціюється з незаконним спільним використанням файлів, у BitTorrent Sync немає нічого незаконного. Це безпечна та проста синхронізація даних!

Основна ідея полягає у використанні BitTorrent Sync для того, щоб мати абсолютно однакові дані на всіх ваших пристроях - вони навіть запустили мобільний проект.

Синхронізація здійснюється за допомогою зашифрованих однорангових з'єднань. Поміж ними немає серверів, які могли б побачити ваші дані (думаючи про PRISM).

1. Встановіть BT Sync

Завантажте BitTorrent Sync за адресою http://labs.bittorrent.com/experiments/sync.html (просто google BitTorrent Sync)

Він доступний для пристроїв Mac, Windows, Linux & N (etwork) A (ttached) S (torage)

2. Синхронізуйте папку

Після його встановлення ви можете додати папки до BitTorrent Sync, які ви хочете синхронізувати.

Додавання папки досить просто. Створіть секрет і виберіть папку, яку потрібно синхронізувати.

Немає обмежень у разі розміру файлу або папки. (Одна з моїх папок, яку я синхронізую, - 1,5 терабайт даних ....)

Щоб синхронізувати цю папку на іншому пристрої, просто скопіюйте секрет і вставте його на інший пристрій у синхронізацію BitTorrent і (несподівано) виберіть папку. Обидві машини миттєво почнуть синхронізацію!

У випадку помилки синхронізації, оскільки один і той же файл редагувався в автономному режимі на різних пристроях, BitTorrent Sync створить обидві версії цього файлу на всіх машинах, щоб ви могли їх об’єднати!

3. Додаткові параметри спільного доступу

Клацніть правою кнопкою миші на папці та виберіть "Показати налаштування папки", щоб відкрити більше можливостей спільного доступу. Поясню це на наступних кроках.

Якщо ви хочете поділитися даними з друзями, але не хочете, щоб вони могли змінювати дані, ви також знайдете "Секрет лише для читання", який ви можете використовувати для обміну.

... і якщо ви не хочете, щоб вони передавали таємницю, ви можете створити "Одноразові секрети", якими зможе скористатися лише одна людина протягом наступних 24 годин

4. Автозапуск BT Sync

Ви повинні ввімкнути функцію «Запустити BitTorrent Sync при запуску Mac (або ПК або NAS)», щоб програма також працювала після вимкнення або перезавантаження.

Відтепер, поки у вас є локальна мережа або підключення до Інтернету, BT Sync буде синхронізувати ваші файли на всіх ваших пристроях

Автоматично. Захищений. Безкоштовно. Будь-який розмір файлу. Навколо світу. Простий у використанні.


Перегляньте відео: Как перенести данные со старого iPhone на новый (Січень 2022).